بشقاب‌های سفره پشت‌بام مان_ خانواده و ماهواره _قسمت هفتم تا نهم

 

بشقاب‌های سفره پشت‌بام مان

خانواده و ماهواره

قسمت هفتم

 

۵ _ ارزش زدایی از مفهوم غیرت

 

ناموس یکی از واژه‌های آشنا در فرهنگ ماست. این واژه از معدود واژه‌هایی است که در جامعه ما ، متدین و غیرمتدین نمی‌شناسد.حتی کسانی که اهل نماز و روزه نیستند ، نسبت به ناموس خود حساسیت داشته و دارند.

غیرت یکی از موانع اصلی انحراف در خانواده است. مردی که حساسیت خود را نسبت به ناموس خویش از دست داده ، می‌تواند زمینه‌ساز انحرافاتی شود که یک مرد غیور نسبت به آن حساس است.

چرا هم‌اکنون برخی مردان ما هیچ حساسیتی در قبال آرایش کردن و پوشش زننده همسر خود نداشته و بالاتر از این ، چرا برخی از مردان ، زنانشان را به اینکار مجبور می‌کنند؟ به نظر شما این مرد در اینکه چشم‌های زیادی در خیابان با نیت لذت‌جویی به همسرش نگاه می‌کنند ، تردیدی دارد؟ خود او هم از نگاه کردن به زنانی که با همین وضع به خیابان آمده‌اند ، لذت می‌برد ؛ اما چرا باز هم با افتخار در کنار همسر خود راه می‌رود؟ دلیل اصلی ، آن است که مرد ، حساسیت خود را در قبال همسرش از دست داده است. آیا اگر غیرت این مرد آسیب ندیده بود، راضی به اینکار می‌شد ؟

یکی از اصلی‌ترین اهداف شبکه‌های ماهواره‌ای مبارزه با محافظ عفت ؛ یعنی غیرت است. اگر این‌ها بتوانند به این هدف دست پیدا کنند ، سرباز دشمن را ، به سرباز خودی تبدیل کرده‌اند. یعنی مردی که در جبهه دشمنان آنها بوده و نمی‌گذاشت به اهداف‌شان دست پیدا کنند ، حالا تبدیل به سرباز آنها شده و در مسیر از بین بردن استحکام خانواده قدم برمی‌دارد. بی آنکه بداند چه می‌کند و آب در آسیاب که می‌ریزد.

_ من استاد دانشگاهم.برادرزاده بنده تو خانشون ماهواره بود.بعد از مدتی دیدم دیگه ندارن. گفتم « چی شد گذاشتی کنار؟» گفت: « بعد از ی مدتی دیدم ماهواره رو خودم و بچم خیلی اثر گذاشته.» گفتم: « چه اثری؟» گفت:« دیدم غیرت، احترام بزرگتر کوچک‌تر، مرجع تقلید، همه چیز رنگ باخته. نگاهی که سابق به مادرم داشتم، الان ندارم.نگاهی که به همسرم داشتم ، الان ندارم.متوجه شدم همش اثر ماهواره است.»

_ یکی از نزدیکان ما که ماهواره دارن، خودم دیدم که چه جور غیرت و حیا، تو خانوادشون از بین رفت. مرد این خونه، خیلی نسبت به حجاب و برخورد با نامحرم حساس بود؛ ولی بعد از دو سال می بینم که همسر و دختراش وضع بدی دارن و تو مهمونیا با حجاب نامناسبی ظاهر می‌شن، اما مرده چیزیش نمیشه.

_ همسایه ما که یه بچه کوچیک هم دارن، قبل از اومدن ماهواره به خونشون، خانواده خوبی بودن، اما بعد از اینکه ماهواره اومد، اوضاع‌شون عوض شد. تو شبکه «فارسی وان» یه جور تلقین می‌کنن که یه زن می‌تونه با مردای دیگه ارتباط داشته باشه. ایشون با آقایی ارتباط برقرار کرد. شوهرش که فهمید و علنی شد، حساسیت نشون نداد و باهاش کنار اومد. الآنم هیچ کدوم به زندگی‌شون دل نمی‌دن. هر کس سراغ کار خودشه.

 

.............

 

بشقاب‌های سفره پشت‌بام مان

خانواده و ماهواره

قسمت هشتم

 

۶ _ تحریک حس رقابت در میان زنان و مردان

یکی از گام‌های موفقیت در زندگی مشترک قراردادن خویش در جایگاه مشخص هستی است. وقتی زن و مرد از جایگاهی که خداوند برای آنان مشخص کرده ، خارج شدند، دیگر نمی‌توانند در کنار هم احساس خوشبختی کرده و مایه آرامش هم باشند.

در شبکه‌های ماهواره‌ای به شدت روی این مسأله تکیه می‌شود که زن و مرد رفیق هم نیستند ؛ بلکه رقیب یکدیگرند. اگر زن اندکی غافل شده یا کوتاه بیاید ،عقب افتاده و قافیه را می بازد. در برخی از برنامه‌های ماهواره‌ای ارزش مرد را در اندازه موجودی که تنها وظیفه‌اش پاسخ‌گویی به نیاز جنسی زن است پایین می‌کشند. برنامه‌های ماهواره‌ای این رقابت را به اندازه‌ای تقویت کرده‌اند که چند همسری برای زنان را حقی معقول و عادلانه به شمار می‌آورند. در تعریف قوانین این رقابت، قانونی را به صورت زیرکانه به زنان آموزش می‌دهند که:« اگر همسرت در حق تو خیانت کرد و با جنس مونث دیگری غیر از تو ارتباط برقرار کرد، این حق تو است که با او مقابله کنی و خیانت او را با خیانت پاسخ دهی. این کار نه تنها زشت نیست؛ بلکه حقی است که تو بدون عذاب وجدان می‌توانی از آن استفاده کنی».

شما خانواده‌ای را تصور کنید که زن و مرد در آن ، خود را رقیب یکدیگر دانسته و همیشه در این فکر هستند که از دیگری کم نیاورند.خانه بنا بود فضای رفاقت باشد تا در پرتو این رفاقت ، آرامشی بدست بیاید ؛ اما با وجود رقابت میان زن و شوهر آیا این خانه روی آرامش را خواهد دید؟ حالا کمی محدوده فرض‌مان را بزرگ‌تر کنیم. اگر زنان و مردان جامعه‌ای یکدیگر را رقیب هم بدانند و جنس مخالف را دشمنی ببینند که دائم باید با او جنگید و رقابت کرد ، چه اتفاقی در آن جامعه خواهد افتاد ؟

 

ادامه دارد ...

 

 

بشقاب‌های سفره پشت‌بام مان

خانواده و ماهواره

قسمت نهم

 

۷ _ ایجاد حس رقابت در میان زنان و دختران برای جلب توجه مردان

 

جامعه مورد نظر غرب ، جامعه‌ای است که فضای آن صحنه‌ای برای رقابت‌های هوس‌آلود است. گردانندگان اصلی این رقابت نیز زنان هستند. ابزار اصلی گردانندگان این رقابت هم خودآرایی است. خودآرایی در خانواده دلخواه غرب ، یک ضرورت است. این خودآرایی باید بر محور تحریک امیال جنسی مردان باشد. در این میان فرقی میان دختر مجرد و زن متاهل وجود ندارد؛ زیرا در تفکر رسانه‌ای غرب که در شبکه‌های ماهواره‌ای نمود یافته ، تاهل مانعی برای هوس رانی نیست.

زن و مرد به عنوان دو جنس مکمل باید هر کدام در جایگاهی که خدا برای آنان تعیین کرده ، قرار بگیرند تا خود و جامعه انسانی را رشد دهند. حالا اگر دغدغه اصلی زنان یک جامعه ، جلب توجه مردان باشد ، آیا چنین جامعه‌ای روی رشد و پیشرفت را خواهد دید ؟!!!

 

#_معاونت_فضای_مجازی پایگاه مقاومت بسیج شهید باهنر دانشگاه سمنان

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *